PLDM spune motivul pentru care nu anunță candidații la alegerile parlamentare

  • 02 Octombrie 2018 08:16
PLDM spune motivul pentru care nu anunță candidații la alegerile parlamentare

Partidul Liberal Democrat are candidați pentru următoarele alegeri parlamentare, dar deocamdată nu îi anunță pentru că există riscul ca aceștia să fie supuși unei campanii de denigrare.

Astfel a lăsat să se înțeleagă vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, în cadrul emisiunii Adevărul Live.

„Noi avem deja candidați pentru alegeri, dar nu o să-i anunțăm acum fiindcă ei, cum o să fie anunțați, o să vedeți știri peste 2-3 zile că unuia i-a fost găsit ceva în portbagaj, altuia în buzunare, al treilea e terorist etc. O să fie imediat neutralizați”, spune deputatul.

Potrivit lui, aceeași soartă i-ar aștepta și pe candidații altor partide de opoziție – PAS, PPDA, PL. „În 2-3 zile pe cei care sunt mai de perspectivă îi devorează”, consideră liberal-democratul. Deputatul spune că s-au făcut sondaje în raioane pentru a vedea care sunt liderii de opinie din regiuni, pe care a putut, cei de la putere i-au atras de partea lor, iar cei care nu s-au lăsat influențați – ar avea probleme. „Potențialii lideri regionali, care pot să candideze pe anumite circumscripții sunt imediat anihilați”, spune Vadim Pistrinciuc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău