Platforma DA continuă să militeze pentru un guvern cu împuterniciri depline

  • 01 Martie 2021 10:40
Platforma DA continuă să militeze pentru un guvern cu împuterniciri depline

Platforma Demnitate și Adevăr militează în continuare pentru alegerea unui guvern cu împuterniciri depline cu ulterioara declanșare a alegerilor parlamentare anticipate, a declarat astăzi liderul formațiunii, Andrei Năstase.

„Platforma militează pentru alegeri anticipate, organizate în mod constituțional, corect și cea mai scurtă cale a fost propusă de Platformă. Atâta timp cât politicienii vor continua acest circ televizat, nu vom ajunge la un deznodământ benefic pentru oameni și pentru țară”, a declarat el

Andrei Năstase a precizat că a purtat discuții cu Partidul Acțiune și Solidaritate și cu Partidul Democrat, dar nu a precizat rezultatul acestora.

Amintim că anterior Platforma DA a propus un guvern temporar în frunte cu Andrei Năstase, în timp ce PSRM și Platforma „Pentru Moldova” din care face parte și Partidul Șor au desemnat-o pe Mariana Durleșteanu în calitate de candidat la funcția de premier. PAS și președinta Maia Sandu se pronunță pentru dizolvarea în cel mai scurt timp a Legislativului și organizarea alegerilor anticipate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău