Plângere la Poliție pe numele lui Igor Dodon, deoarece ar fi încălcat normele obligatorii ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică

  • 20 Mai 2020 20:06
Plângere la Poliție pe numele lui Igor Dodon, deoarece ar fi încălcat normele obligatorii ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică

Deputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Radu Marian, anunță că va sesiza Poliția, deoarece președintele Igor Dodon ar fi încălcat normele de protecție obligatorii ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. El se referă la faptul că președintele a vizitat spitalul raional din Glodeni unde sunt internate persoane vindecate cu COVID-19, apoi a mers în casa unui veteran unde se aflau și copii, fără a păstra distanța socială și fără a purta mască.

„Cum să infectezi alți oameni cu COVID-19 în doi pași! 
PASUL 1: Mergi la un spital unde se tratează bolnavii de COVID-19 și încă mai porți halatul de protecție invers.
PASUL 2: În aceeași zi, mergi la o familie în casă, unde sunt copii și bătrâni, nu porți masca, (dar o ții în mână ca să mai contaminezi casa și pe cei din jur) și faci o poză fără să respecți distanța socială!
Rezultat garantat!
Vă amintesc că acest om este președinte de țară! Să nu vă mire că după 2 luni de stare de urgență, avem încă 200 de cazuri/zi - locul 7 în Europa! O să depunem imediat o plângere la poliție pentru încălcarea flagrantă a normelor de protecție obligatorii ale Comisiei Situațiii Excepționale în Sănătate Publică!”, a declarat Radu Marian, într-o postare pe Facebook. 
 
Menționăm că membrii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică au stabilit că este obligatoriu ca în perioada stării de urgență în sănătate publică să fie purtată masca de protecție în spații închise și să fie păstrată distanța socială de cel puțin un metru.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău