PL a cerut excluderea comunistului Grigore Petrenco de la APCE

  • 05 Octombrie 2012 11:30
PL a cerut excluderea comunistului Grigore Petrenco de la APCE

Partidul Liberal a cerut vineri, 5 octombrie, în parlament excluderea comunistului Grigore Petrenco din delegația Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, pentru că ar fi votat împotriva retargerii armatei ruse din stânga Nistrului.Propunerea liberalilor nu a fost acceptată de democratul Dumitru Diacov. Ulterior, liderul PL, Mihai Ghimpu, a solicitat convocarea…

Partidul Liberal a cerut vineri, 5 octombrie, în parlament excluderea comunistului Grigore Petrenco din delegația Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, pentru că ar fi votat împotriva retargerii armatei ruse din stânga Nistrului.

Propunerea liberalilor nu a fost acceptată de democratul Dumitru Diacov. Ulterior, liderul PL, Mihai Ghimpu, a solicitat convocarea ședinței Alianței pentru Integrare Europeană. După revenirea deputaților în sală, chestiunea nu a mai fost pusă în discuție, dar Mihai Ghimpu a solicitat retragerea de pe ordine a de zi a ședinței a proiectului care prevedea includerea sa în biroul permanent al legislativului.

Deputații s-au certat astăzi și din cauza liderului PSD, Victor Șelin. Comuniștii au cerut explicații de ce acestuia i-a fost interzis accesul în sala de ședințe. Marian Lupu a explicat că Victor Șelin a încălcat, ieri, regulamnentul, când a făcut declarații de la o tribună din holul Palatului Republicii. Chiar dacă Marian Lupu i-a interzis accesul lui Victor Șelin, acesta a intrat astăzi în sală, fiind condus de câțiva deputați comuniști.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău