Petrocub și-a consolidat poziția a treia în Divizia Națională

  • 02 Septembrie 2019 11:58
Petrocub și-a consolidat poziția a treia în Divizia Națională

Petrocub și-a consolidat poziția a treia în clasamentul Diviziei Naționale. Echipa antrenată de Lilian Popescu a dispus în deplasare de Speranța, cu 3-1 și s-a distanțat la șapte puncte de Milsami, care se află pe locul 4, transmite IPN.

Dan Taras a deschis scorul în minutul 16, după o gafă a căpitanului gazdelor. Ștefan Efros a provocat și penalty-ul din care Vladimir Ambros a înscris al patrulea gol al stagiunii. Speranța a beneficiat și ea de un penalty, dar Constantin Sandu nu l-a putut învinge pe Cristian Avram. Patru goluri are și fundașul Victor Mudrac, care a dus la scorul la 3-0, în minutul 80. Scorul final a fost stabilit în ultimul minut, de golgheterul Speranței, Maxim Iurcu.

Sfântul Gheorghe și-a păstrat avansul de trei puncte față de Petrocub după victoria în meciul cu Zimbru, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de ucraineanul Mazur, în minutul 80. „A fost un meci greu. Am jucat slab în prima repriză. În partea a doua am jucat mai bine și am reușit să marcăm un gol important”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.

Sfântul Gheorghe se află la 14 puncte în spatele liderului Sheriff, care a dispus cu 2-0 de nou-promovata Codru Lozova. Golurile tiraspolenilor au fost marcate în repriza secundă, de Iurii Kendîș și Benjamin Balima.

La Ternovca, Dinamo-Auto a învins-o pe Milsami, cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de Andrei Macrițchii în minutul 12.

În Divizia Națională a survenit o pauză de 2 săptămâni cauzată de meciurile naționalei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2020 cu Islanda și Turcia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău