Petrocub Hâncești a obținut în deplasare a cincea victorie consecutivă

  • 23 Noiembrie 2020 14:26
Petrocub Hâncești a obținut în deplasare a cincea victorie consecutivă

Derby-ul etapei a 19-a a campionatului național de fotbal, Milsami Orhei – Petrocub Hâncești, s-a încheiat cu scorul 1-3, astfel echipa din Hâncești este la a cincea victorie consecutivă, transmite MOLDPRES.

La partida desfășurată ieri, 23 noiembrie, pe stadionul din Orhei, fotbaliștii din Hâncești, antrenați de Lilian Popescu au înregistrat a cincea victorie consecutiv. Petrocub a deschis scorul în prelungirile primei reprize prin golul camerunezului Donalio Melachio Douanla.

În minutul 58, Alexandru Onică a mai marcat un gol, Milsami a reușit să înscrie în minutul 76 grație golului marcat de Sergiu Nazar. Echipa din Orhei nu a reușit să egaleze, echipa din Hâncești, prin golul lui Gulceac, din ultimul minut al partidei, a stabilit definitiv victoria. Petrocub Hâncești se află pe loc secund în campionatul moldovenesc de fotbal, fiind la patru puncte în spatele echipei Sheriff Tiraspol, liderul campionatului.

Milsami Orhei împarte cu echipa Sfântul Gheorghe Suruceni locurile trei și patru din campionatul Republicii Moldova la fotbal.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău