Peter Jackson a primit o stea pe bulevardul celebrităților de la Hollywood

  • 09 Decembrie 2014 13:47
Peter Jackson a primit o stea pe bulevardul celebrităților de la Hollywood

Regizorul trilogiei 'Lord of The Rings' și 'Hobbit: The Battle of Fiver Armies', Peter Jackson, a primit luni seară o stea pe bulevardul celebrităților din Hollywood, în prezența a numeroase celebrități și sute de fani, transmite Agerpres.

Steaua dedicată regizorului Peter Jackson a fost amplasată chiar în fața Dolby Theatre, unde anual se desfășoară ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

La ceremonie au participat și actorii personajelor principale din trilogia Stăpânul Inelelor: Elijah Wood (Frodo), Orlando Bloom (Legolas), Andy Serkis (Gollum), Richard Armitage, (Thorin Oakenshield), Lee Pace (Thranduil) și Evangeline Lilly (Tauriel), pentru a-și arăta recunoștința față de regizorul neozeelandez.

Peter Jackson a obținut, în 2004, Oscarul pentru cel mai bun regizor, pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună imagine pentru 'Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui', care a fost recompensat și cu Globul de Aur pentru cel mai bun regizor și cu două premii BAFTA - pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu.

În 2010 a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film cu 'District 9' și a primit numeroase nominalizări cu primele două părți ale trilogiei 'Stăpânul Inelelor', fiind recompensat cu diferite premii în decursul carierei sale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău