Peste o mie de locuri de muncă vor fi propuse la Târgul de Cariere din Chișinău

  • 23 Octombrie 2023 17:19
Peste o mie de locuri de muncă vor fi propuse la Târgul de Cariere din Chișinău

Târgul de Cariere revine toamna aceasta la Chișinău cu o nouă ediție, în 27 și 28 octombrie. Evenimentul va reuni zeci de companii din diverse domenii de activitate, care oferă peste 1000 de locuri de muncă, transmite MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, la Târgul de Cariere Chișinău au confirmat prezența 40 de companii. 

„Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă. În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

În cadrul târgului vor fi prezentate locuri vacante pentru posturile: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, agenți de vânzări, operatori de producție, lucrători comerciali și agenți imobiliari. De asemenea, la eveniment vor participa și companii care oferă locuri de muncă în străinătate, în țări precum România sau Belgia.

Evenimentul se va desfășura pe 27-28 octombrie, între orele 10:00 și 17:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Târgul de cariere este organizat tradițional de două ori pe an – primăvara și toamna.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău