Peste 80% din angajații Poliției de Frontieră s-au imunizat împotriva COVID-19

  • 05 Ianuarie 2022 11:48
Peste 80% din angajații Poliției de Frontieră s-au imunizat împotriva COVID-19

Peste 80% din numărul angajaților Poliției de Frontieră și-au administrat vaccinul împotriva Covid-19, iar 102 polițiști de frontieră s-au imunizat și cu a treia doză de vaccin, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, de la sfârșitul lunii noiembrie 2021, în cadrul instituției boosterul este administrat persoanelor care au finalizat schema primară de vaccinare și conform unui grafic special, scrie sursa citată.

Totodată, a fost reluată activitatea echipajelor mobile de vaccinare împotriva Covid-19. Acestea în perioada următoare se vor deplasa în subdiviziunile de hotar pentru a administra vaccinul doritorilor și, repetat, vor comunica cu polițiștii de frontieră despre importanța imunizării pentru sănătate. Astăzi, un echipaj mobil de vaccinare se va afla la Ungheni, iar pe 13 ianuarie va fi la Cahul.

Conform sursei citate, toți cei care administrează vaccinul împotriva Covid-19 au dreptul la două zile libere plătite pentru fiecare doză de vaccinare Covid-19. În prezent, în Poliția de Frontieră sunt disponibile două tipuri de vaccin - Pfizer și Moderna.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău