Peste 60 de companii vor participa la expoziția ”Fabricat în Moldova”

  • 07 Noiembrie 2016 16:06
Peste 60 de companii vor participa la expoziția ”Fabricat în Moldova”

Peste 60 de companii și-au anunțat participarea la ediția din acest an a expoziției ”Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în premieră la Iași, România, în perioada 25-27 noiembrie.

Evenimentul va cuprinde și o sesiune de întâlniri bilaterale, precum și o conferință la care vor fi abordate modalități de extindere a piețelor și crearea unor noi parteneriate de afaceri.

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie de la Chișinău, Sergiu Harea, scopul expoziției de la Iași, care este o proiectare a expoziției naționale, este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova peste hotare. Mai mult, se preconizează că expoziția va fi vizitată de peste 70 de mii de persoane.

Totodată, în aceeași perioada, la Centrul Expozițional ”Moldexpo” din Chișinău,  urmează a fi organizat o expoziție-târg, la cere își vor prezenta produsele peste 350 de agenți economici din zona Moldovei din România. 

Evenimentul va fi organizat de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Moldova – România, Organizația pentru atragerea investițiilor și promovarea exportului moldovenesc și Primăria Iași.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău