Peste 50 de gospodării din trei localități, au primit circa 70 de metri cubi de lemn procurat din România

  • 13 Februarie 2023 11:07
Peste 50 de gospodării din trei localități, au primit circa 70 de metri cubi de lemn procurat din România

Peste 50 de gospodării din trei localități au primit circa 70 de metri cubi de lemn procurat din România de Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați. Ministra Mediului în exercițiu, Iodanca-Rodica Iordanov și repezențanții UNHCR au participat la distribuirea masei lemnoase împreună cu autoritățile publice locale, anunță Ministerul Mediului.

Veteranii de război, pensionarii de peste 70 ani, persoanelor cu dizabilități, familiilor care au persoane refugiate la întreținere și centrelor de plasament din satul Elizabetovca, Bălți și Sîngerei au primit în jur de 2 metri cubi de lemn. Ministra Iordanov, reprezentanții UNHCR și primarii s-au asigurat că persoanele au intrat în posesia lemnul promis.

Primarii de Sîngerei și Elizabetovca au apreciat aportul UNHCR și efortul autorităților publice centrale în aprovizionarea cu lemn a persoanelor vulnerabile. Reamintim că, Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR) a achiziționat un volum de 2.100 m.c. de masă lemnoasă din România ce va fi distribuit gratuit. Primele camioane cu lemn au intrat în Republica Moldova pe 1 februarie curent.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău