Peste 50 de companii vor participa la târgul școlar de la Moldexpo

  • 17 August 2023 11:11
Peste 50 de companii vor participa la târgul școlar de la Moldexpo

Peste 50 de agenți economici autohtoni, producători și distribuitori, vor participa la cel mai mare târg școlar din capitală – School Fair, care se va desfășura în perioada 18-27 august, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, transmite MOLDPRES.

Târgul, care ajuns la cea de-a X-a ediție, va fi organizat pe spațiile exterioare ale Centrului „Moldexpo”. Companiile participante la târg vor propune vizitatorilor produse și servicii pentru elevi, studenți și instituții de învățământ.

Astfel, vizitatorii vor putea găsi într-un singur loc tot de ce au nevoie pentru începerea unui nou an școlar. Companiile vor expune la târg articole vestimentare, inclusiv uniforme școlare, încălțăminte, echipamente pentru sport, rechizite școlare, ghiozdane, cărți.

Participanții târgului susțin că vor oferi prețuri atractive și alte promoții. În preajma spațiilor verzi, vor fi amenajate locuri pentru odihnă și puncte de alimentație publică. Pe scena din cadrul Târgului vor evolua colective artistice de copii.

Târgul școlar va fi deschis în perioada 18 – 27 august 2023, între orele 10:00 – 18:00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău