Peste 25 de angajatori vor recruta personal la Târgul locurilor de muncă din Chișinău. Ce locuri de muncă disponibile vor fi prezentate

  • 23 Septembrie 2022 11:32
Peste 25 de angajatori vor recruta personal la Târgul locurilor de muncă din Chișinău. Ce locuri de muncă disponibile vor fi prezentate

Direcția generală ocuparea forței de muncă Chișinău organizează miercuri, 28 septembrie 2022, Târgul Locurilor de Muncă.

La Târg au acceptat să participe 25 de angajatori, care vor oferi peste 2.000 de locuri de muncă libere. De asemenea, și direcția generală ocuparea forței de muncă a municipiului Chișinău va pune la dispoziție circa 5.000 de oferte, scrie Agro TV.

În cadrul evenimentului, angajatorii care activează în diferite ramuri ale economiei vor prezenta ofertele de muncă libere, cum ar fi: programatori, pedagogi, manageri, polițiști, specialiști în instituții publice, contabili, vânzători, casieri, bucătari, cofetari, conducători troleibuze și autobuze, lăcătuși auto, conducători auto, operatori de interviu pentru sondaje sociologice, muncitori calificați în construcție sau muncitori necalificați.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea discuta nemijlocit cu angajatorii privind locurile de muncă și condițiile de ocupare a lor, vor prezenta angajatorilor CV-ul și vor stabili interviuri de angajare.

Târgul locurilor de muncă va avea loc pe șoseaua Hîncești 53, bloc B, etajul 3, începând cu ora 10:00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău