Peste 200 de evenimente în ultima zi a Târgului Internațional Gaudeamus

  • 26 Noiembrie 2017 14:10
Peste 200 de evenimente în ultima zi a Târgului Internațional Gaudeamus

Peste 200 de evenimente editoriale și educaționale sunt programate și astăzi – în ultima zi a Târgului Internațional Gaudeamus – organizat de Radio România.

Pe lângă „Trofeele Gaudeamus”  care vor fi acordate duminică, de la  la ora 15:00 se decernează premiile Salonului Național de Inventică și se anunță câștigătorii Concursului Național de proză scurtă Nicolae Velea și cei ai Concursului Nouă scriitori din noua generație. Criticul literar Ion Bogdan Lefter, despre această ediție a Târgului Internațional Gaudeamus.

Ion Bogdan Lefter: Târgul Gaudeamus este și la ediția 2017 la fel de spectaculos, de efervescent, de aglomerat, în  zilele de weekend, ca și precedentele ediții. Vedem aceeași plăcută cospomolită agitație. Vedem mobilizarea editurilor care se străduie să vină în fața cititotilor cu cât mai multe noutăți, în scenografii cât mai interesante, mai atrăgătoare. Târgul îi primește pe toți, pe ediori și pe autori, pe critici. Este gazda primitoare, se exploerază nouățile, vin specialiștii. E o aglomerație teribilă, prin urmare are cine să priemască, cine să cumpere și să citească.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău