Peste 20 de rachete au fost lansate asupra Ucrainei de pe teritoriul statului Belarus. Detalii despre atacul de joi dimineață

  • 28 Iulie 08:30
Peste 20 de rachete au fost lansate asupra Ucrainei de pe teritoriul statului Belarus. Detalii despre atacul de joi dimineață

În dimineața zilei de 28 iulie, trupele ruse au lansat un atac masiv cu rachete asupra regiunilor de nord ale Ucrainei, peste 20 de rachete au fost lansate de pe teritoriul Belarus, relatează RBC-Ucraina, cu referire la o postare pe Facebook a Comandamentului Operațional Nord al Forțelor Armate Ucrainene.

Deocamdată, se știe exact că nouă rachete au fost lansate asupra teritoriul comunității Honcearivske, din regiunea Cernihiv, care au căzut în zona unei fâșii forestiere.

Sistemul de apărare antiaeriană al Forțelor Armate ale Ucrainei a funcționat și, din fericire, nu au fost raportate victime, până în momentul de față, la ora 07:07, când a fost difuzată știrea.

Potrivit canalului de Telegram a Belaruska Gaiun, între orele 05:23 și 06:29 au fost lansate asupra teritoriilor din Ucraina aproximativ 25 de rachete de pe aerodromul Zeabrovka de lângă Gomel, din Belarus.

Potrivit unor informații, în dimineața zilei de 28 iulie, trupele inamice au lansat atacuri asupra districtului Vișhorod din regiunea Kiev. A fost bombardat un obiect al infrastructurii locale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
5,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:1,03 m/s
Mon
18
Tue
19
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău