Peste 100 de sticle cu băuturi alcoolice cu semne dubioase de falsificare au fost confiscate de polițiștii din Bălți

  • 21 Februarie 2022 12:31
Peste 100 de sticle cu băuturi alcoolice cu semne dubioase de falsificare au fost confiscate de polițiștii din Bălți

Peste 100 de sticle cu băuturi alcoolice cu semne dubioase de falsificare, au fost confiscate de polițiștii din Bălți în cadrul operațiunii speciale "CASCADA".

La 17 februarie, la ieșirea din mun. Bălți, polițiștii au stopat  un automobilul de marca  Dacia Logan la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani, originar din mun. Bălți.

Ca urmare a verificării automobilului,  polițiștii au depistat în portbagaj  mai multe cutii cu sticle de divin  în asortiment, în valoare totală de 9 900 de lei. 

La solicitarea polițiștilor, șoferul nu a putut prezenta careva acte care ar demonstra dovada provenienței mărfii. Potrivit bărbatului, băuturile alcoolice urmau să fie comercializate  pe teritoriul mun. Bălți.

Băuturile alcoolice au fost confiscate, fiind expediate mostre pentru a se efectua expertiza specializată și în funcție de rezultatul acesteia bărbatul urmează a fi tras la răspundere conform legislației în vigoare.

Poliția vă recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău