Peste 100 de companii și-au expus produsele la un târg școlar

  • 16 August 2019 12:39
Peste 100 de companii și-au expus produsele la un târg școlar

Peste 100 de companii și-au expus produsele la ediția a VII-a a târgului școlar „School fair", inaugurat la Centrul internațional de expoziții „Moldexpo". Târgul va fi deschis până la 1 septembrie, transmite MOLDPRES.

Părinții care trebuie să pregătească copiii pentru începutul noului an de studii, pot găsi la târg toate cele necesare, de la haine și încălțăminte, până la rechizite. Chiar din prima zi a târgului, mai mulți copii au venit însoțiți de părinți sau bunei pentru a-și alege lucrurile de care vor avea nevoie la școală.

Companiile prezente la târg oferă vizitatorilor o gamă variată de uniforme școlare, haine pentru copii și adolescenți, încălțăminte, rechizite școlare și ghiozdane. Totodată, școlarii vor găsi la târg instrumente de scris, materiale pentru colorat și desenat, produse speciale pentru activități artistice, materiale didactice pentru lucrul acasă și în laboratoarele școlare, hărți și globuri geografice, manuale. Ofertele includ atât produse autohtone, cât și străine, iar agenții economici susțin că au cele mai bune prețuri și oferte pentru toate buzunarele.

Alina Covaș, conducătorul proiectului, a declarat pentru agenție că mai multe companii prezente la eveniment oferă cumpărătorilor reduceri. Totodată, în zilele de week-end, organizatorii vor pregăti programe speciale pentru micii vizitatori. Și în ziua de sâmbătă, 25 august, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize, inclusiv prezentări de modă și spectacole muzicale. Târgul va include și o conferință privind importanța alimentației sănătoase pentru copii.

Pe lângă spațiile pentru cumpărături, la târg au fost amenajate și locuri de odihnă și distracții pentru vizitatori, care sunt în cea mai mare parte copii și tineri, însoțiți de părinți.

„School fair" este cel mai mare târg școlar din Chișinău și este organizat, tradițional, în luna august.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chişinău
12 °C
cer acoperit de nori
Umiditate:34 %
Vint:4,6 m/s
Mon
10 °C
Tue
4 °C
Wed
3 °C
Thu
5 °C
Fri
8 °C

Curs oficial BNM 30 Martie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.9118 0.1358
USD 18.0877 0.0431
RON 4.1184 0.0270
UAH 0.6461 0.0056
RUB 0.2313 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău