Persoanele imunizate în cadrul ”Maratonului Vaccinării” organizat de Universitatea „Nicolae Testemițanu”, cu vaccinurile Sinopharm și Pfizer, așteptate la rapel

  • 12 Iunie 2021 10:42
Persoanele imunizate în cadrul ”Maratonului Vaccinării” organizat de Universitatea „Nicolae Testemițanu”, cu vaccinurile Sinopharm și Pfizer, așteptate la rapel

Astăzi și mâine, cei care s-au imunizat în cadrul ”Maratonului Vaccinării” organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” cu vaccinurile Sinopharm și Pfizer își pot administra rapelul. Punctele de administrare a vaccinurilor vor activa pe parcursul zilei de sâmbătă, de la ora 08.00 până la 21.00, și duminică, de la ora 08.00 până la 18.00. Persoanele sunt așteptate cu buletinul de identitate și certificatul de vaccinare primit la imunizare.

Sunt organizate 10 fluxuri de imunizare. Șase funcționează în Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25), pentru persoanele programate la rapel cu Pfizer. Alte patru fluxuri - în incinta Blocului didactic nr.1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27), dintre acestea trei fluxuri vor fi organizate pentru persoanele care nu s-au programat pentru rapelul cu Pfizer și unul pentru Sinopharm, cu sau fără programare.

Potrivit unui comunicat ai instituției, în cazul în care unele persoane nu vor reuși să se prezinte la vaccinare în perioada indicată, vor putea să se adreseze în următoarele zile la Centrul de vaccinare deschis în incinta Centrului de Medicină Tradițională Chineză (str. Nicolae Testemițanu, 26/2).

La prima etapă a Maratonul universitar de imunizare „De la student la student”, desfășurat în perioada 21-23 mai, au fost imunizați 4068 de persoane.

Al treilea maraton va fi organizat pentru efectuarea rapelului cu vaccinul AstraZeneca, la mijlocul lunii iulie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău