Persoanele care vor informa despre consumul neautorizat de gaze vor primi recompense

  • 01 Martie 2023 10:49
Persoanele care vor informa despre consumul neautorizat de gaze vor primi recompense

Persoanele care vor informa despre consumul neautorizat de gaze naturale vor beneficia de recompense. Anunțul a fost făcut astăzi de către „Chișinău-Gaz”. Cuantumul recompensei oferite pentru fiecare caz dezvăluit se va calcula și se va plăti după ce consumatorul final va rambursa întreaga sumă a prejudiciului calculat către furnizorul de gaze naturale, transmite MOLDPRES.

Informarea SRL „Chișinău-Gaz”, despre consumul neautorizat/neînregistrat de gaze naturale poate fi efectuată prin intermediul telefonului de încredere al Întreprinderii – (373) 22 578-180.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazuri de intervenție în funcționarea echipamentului de măsurare, care a dus la neînregistrarea sau înregistrarea incompletă a cantităților de gaze naturale consumate, încălcarea integrității echipamentului de măsurare și a sigiliilor aplicate; folosirea de către consumator a echipamentelor care utilizează gaze în așa fel încât să afecteze performanța și corectitudinea citirii echipamentelor de măsurare; înlocuirea neautorizată a echipamentelor de măsurare; demontării samavolnice a echipamentului de măsurare gaze. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău