Permise de conducere cu semne de falsificare, ridicate de la doi bărbați care voiau să treacă frontiera Republicii Moldova

  • 02 Iulie 2023 13:35
Permise de conducere cu semne de falsificare, ridicate de la doi bărbați care voiau să treacă frontiera Republicii Moldova

Angajații Poliției de Frontieră au depistat în cadrul controlului două permise de conducere cu semne vădite de falsificare. Incidentele au fost notificate în punctele de trecere a frontierei Leușeni - Albița și Giurgiulești - Galați, pe sensul de ieșire din țară.

Într-un caz este documentat un tânăr din Republica Moldova, care s-a prezentat în PTF Leușeni-Albița printre pasagerii rutei „Moldova-Germania”. Conform analizei de risc, persoana a fost verificată suplimentar, iar ca rezultat  fost depistat un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile naționale. Din primele cercetări s-a stabilit că actul este falsificat.

Cea de-a doua persoană documentată este cetățean al Ucrainei. La volanul mașinii personale, străinul s-a prezentat în PTF Giurgiulești-Galați. În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere ucrainean conține indici clari de falsificare. Persoana a fost înlăturată de la conducerea mijlocului de transport.

În fapt, cercetările pe cazuri continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire și deținere a actelor oficiale false. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:1,54 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău