Percheziții la doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică. Sunt cercetați pentru fals în acte publice

  • 08 Februarie 11:17
Percheziții la doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică. Sunt cercetați pentru fals în acte publice

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au efectuat percheziții, în dimineața de 8 februarie, la domiciliile a doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică (AST). Cei doi foști funcționari sunt cercetați pentru fals în acte publice.

Potrivit CNA, inspectorii AST, acționând în interes personal, precum și în interesul mai multor agenți economici, urmărind scopul înregistrării la Agenția Servicii Publice (ASP) a unor acte de recepție finală a blocurilor locative, ar fi aplicat pe actele de recepție finală ștampile cu semne de falsificare ale instituției, precum și ștampile care, la acel moment, erau scoase din uz.

În cadrul perchezițiilor de astăzi, ofițerii CNA au depistat și ridicat ștampile, acte de recepție finală și dispozitive electronice. Totodată, persoanele vizate au fost citate la sediul CNA în vederea audierii în calitate de bănuiți.

În prezent, au loc și alte acțiuni de urmărire penală, sub conducerea procesuală a Procuraturii Anticorupție, în vederea cercetării cazului sub toate aspectele.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău