Pentru prima dată la Expoziția „Fabricat în Moldova” din acest an va fi amenajată o zonă specială

  • 05 Noiembrie 2019 12:00
Pentru prima dată la Expoziția „Fabricat în Moldova” din acest an va fi amenajată o zonă specială

Expoziția anuală „Fabricat în Moldova” va întruni anul acesta peste 450 de agenți economici din toată țara, din diverse domenii de activitate. Anunțul a fost făcut marți, 5 noiembrie, de către președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI), Sergiu Harea, transmite MOLDPRES.

Astfel, vizitatorii vor putea găsi la expoziție inclusiv produse alimentare și băuturi, bunuri de larg consum, produse agricole. Totodată, la eveniment vor participa asociații financiare și de comerț, companii prestatoare de servicii, întreprinderi din domeniul agroindustrial.

Organizatorii estimează că expoziția va fi vizitată de peste 54 mii de persoane. Printre delegațiile oficiale de vizitatori se numără reprezentanți din România, Grecia, Italia, Lituania, Elveția, Ucraina, Belarus și Turcia.

La eveniment, pentru prima dată va fi amenajată o zonă specială în care vor fi expuse fructe și legume proaspete. Tot în premieră, cu stand separat și cu multe produse noi, vor fi prezente companii ce optează pentru stilul de viață ECO. La ediția din acest an, vor fi prezenți și antreprenori din județul Maramureș, România.

Pe parcursul anilor, „Fabricat în Moldova” a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendințe de dezvoltare a pieței de produse și servicii în Republica Moldova.

Cea de-a XIX-a ediție a expoziției „Fabricat în Moldova” se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2020, la Centrul „Moldexpo” pe o suprafață de peste 3000 de metri pătrați.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău