Pentru prima dată în ultimele decenii, o sportivă ecvestră din Republica Moldova va participa la Jocurile Olimpice din Paris 2024

  • 04 Ianuarie 17:20
Pentru prima dată în ultimele decenii, o sportivă ecvestră din Republica Moldova va participa la Jocurile Olimpice din Paris 2024

Sportiva moldoveancă Alice Glinka va participa la Jocurile Olimpice 2024, în cadrul probei de călărie. Anunțul a fost publicat pe pagina de Facebook al Federației Sportive Naționale Ecvestre din Republica Moldova.

Federația Națională Ecvestră a Republicii Moldova a anunțat că Alice Glinka a obținut licența personală pentru a participa la Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024.

„ Aceasta este o mare realizare în istoria sportului ecvestru din țară. În ciuda unei competiții foarte puternice, Alice și-a câștigat și și-a păstrat locul în clasamentul olimpic, terminând pe locul 2 și 3 pe Abercrombie și Aahen! Sportivul ecvestru moldovean va participa la Jocurile Olimpice pentru prima dată în ultimele decenii! Această victorie a lui Alice, obținută prin ani de antrenament asiduu, muncă necruțătoare și măiestrie înaltă, a adus o bucurie imensă întregii comunități sportive moldovenești,” a scris în postarea sa, Federația Națională Ecvestră a Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:6,69 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău