Pelicula ”Don't look up”, record de vizionări pe Netflix. Ce spun Adam McKay și Cate Blanchett

  • 07 Ianuarie 2022 19:18
Pelicula ”Don't look up”, record de vizionări pe Netflix. Ce spun Adam McKay și Cate Blanchett

Filmul satiric SF ''Don't Look Up'' a stabilit un nou record de vizionări săptămânale pe platforma americană de streaming Netflix.

''Don't Look Up'', regizat de Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence în rolurile principale, a doborât recordul de ore de vizionare într-o săptămână pe platforma Netflix, după lansarea de pe 24 decembrie, relatează Agerpres.

Netflix a confirmat joi pentru Deadline că ''Don't Look Up'' a totalizat 152,29 de milioane de ore de vizionare la nivel mondial în săptămâna 27 decembrie - 2 ianuarie.

Potrivit Variety, pelicula a totalizat 111.030.000 ore de vizionare în primele două zile.

''Don't Look Up'' este totodată al treilea cel mai vizionat film din istoria Netflix, după ''Bird Box'', cu Sandra Bullock și ''Red Notice'', Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds.

Adam McKay s-a declarat "absolut năucit'' de numărul de vizionări, într-un mesaj publicat marți pe Twitter.

Filmul ''Don't Look Up'', scris, regizat și produs de Adam McKay (''Anchorman'', ''The Big Short'') îi prezintă pe Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a unei facultăți de astronomie, și pe profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), care fac o descoperire uimitoare: un meteorit ce orbitează Sistemul Solar va intra în coliziune cu Pământul.

Întrucât autoritățile par să nu ia în serios acea amenințare, cei doi vor porni într-un turneu media pentru a avertiza populația în legătură cu faptul că un meteorit va distruge Pământul peste șase luni.

Producția se bucură de o pleiadă de vedete. Din distribuție mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis și Tomer Sisley, Cate Blanchett și Meryl Streep.

Blanchett a declarat miercuri într-un interviu la emisiunea ''The Tonight Show starring Jimmy Fallon'' că pelicula ''Don't Look Up is'' este "mai degrabă un documentar'' decât o satiră.
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău