Peacock, viitorul serviciu de streaming al NBCUniversal, va fi lansat în 2020

  • 17 Septembrie 2019 18:45
Peacock, viitorul serviciu de streaming al NBCUniversal, va fi lansat în 2020

NBCUniversal, filială a grupului ComCast, a anunțat că viitorul său serviciu de streaming se va numi Peacock și va difuza o gamă variată de conținuturi originale, inclusiv "Dr. Death", o producție al cărei protagonist va fi Alec Baldwin, actor recompensat cu trei premii Primetime Emmy și cu trei Globuri de Aur, au precizat marți reprezentanții companiei americane, citați de Reuters, prelaut de Agerpres.

Serviciul Peacock, care va difuza și o serie de sitcomuri clasice, precum "The Office" și "Parks and Recreation", va fi lansat în 2020, au transmis reprezentanții NBCUniversal. Compania deține rețeaua de televiziune NBC, al cărei logo oficial include imaginea unui păun ("peacock" în limba engleză, n.r.).

Noul serviciu va concura cu gigantul industriei de streaming Netflix Inc., dar și cu Disney+, viitoarea platformă a grupului Walt Disney, alături de alte platforme digitale cu abonament, în contextul în care companiile media tradiționale concurează între ele pentru atragerea segmentului de telespectatori online.

Detalii despre tarifele și țările în care va fi prezent serviciul Peacock vor fi anunțate în perioada care va precede data lansării acestei platforme de streaming, a precizat NBCUniversal.

Agenția de presă Reuters a informat în ianuarie că o versiune lipsită de reclame a viitorului serviciu NBC va fi disponibilă la un tarif comparabil cu cele practicate de alte servicii video pe bază de abonament.

Peacock va difuza și alte seriale, precum un nou sezon din franciza "Battlestar Galactica" și comedia originală "Rutherford Falls".

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău