Pe străzile Chișinăului vor apărea mai mulți gardieni publici

  • 10 Noiembrie 2020 09:10
Pe străzile Chișinăului vor apărea mai mulți gardieni publici

Autoritățile municipale vor intensifica acțiunile de control pentru asigurarea salubrizării și curățeniei în municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că a solicitat instituțiilor care asigură menținerea ordinii publice să intensifice raziile în parcuri și în zonele unde s-au acumulat gunoiști ilegale pentru a sancționa persoanele care nu respectă Regulamentul privind salubrizarea și asigurarea curățeniei în orașul Chișinău.

„Sunt pentru sancționarea mai dură a celor care fac dezordine în oraș”, a scris edilul capitalei, adăugând că “persoanele needucate pot fi disciplinate doar prin mustrare”.

Potrivit oficialului, în perioada 2-8 noiembrie au fost întocmite 47 de procese contravenționale, dintre care trei au fost înmânate unor persoanelor juridice, după ce au încălcat Regulamentul privind salubrizarea și asigurarea curățeniei.

Anterior, municipalitatea a anunțat că va mări numărul angajaților în corpul gardienilor publici care vor avea dreptul de sancționare contravențională a celor care încalcă ordinea publică.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

Sursa:MOLDPRES 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău