Pe 17 și 18 iunie va fi restricționat accesul în unele locuri publice din Chișinău

  • 15 Iunie 15:21
Pe 17 și 18 iunie va fi restricționat accesul în unele locuri publice din Chișinău

La începutul săptămânii viitoare, pe 17 și 18 iunie, accesul în anumite zone publice din centrul Chișinăului va fi restricționat. Măsurile sunt legate de vizita președintelui italian Sergio Mattarella, care va dura două zile, transmite Radio Chișinău.

Astfel, luni și marți, între orele 08:00 și 18:00, accesul persoanelor va fi temporar limitat în anumite locuri publice din Chișinău, inclusiv în centrul orașului și pe arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. Aceste restricții se aplică și desfășurării manifestărilor de masă sau lucrărilor de reparație, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău. 

 

Amintim că, pe 17 iunie, cu ocazia vizitei președintelui italian, Palatul Republicii va găzdui un concert dedicat operei celebrului compozitor Giacomo Puccini. De asemenea, pe 18 iunie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu președintele Italiei, Sergio Mattarella, vor susține o conferință de presă comună.

Citiți și: Președinta Maia Sandu îl va găzdui la Chișinău pe Președintele Italiei, Sergio Mattarella

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
31,24
Câțiva nori
Umiditate:51 %
Vint:9,77 m/s
Fri
20
Sat
24
Sun
25
Mon
23
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău