PDM consideră necesar un dialog la nivel de partide politice autentice, Pavel Filip

  • 17 Noiembrie 2020 13:20
PDM consideră necesar un dialog la nivel de partide politice autentice, Pavel Filip

Partidul Democrat pledează pentru discuții în cadrul unei mese rotunde, într-un format care să capete un statut permanent, la care ar participa toate partidele autentice. Este mesajul formațiunii după ce liderul democrat, Pavel Filip, a anunțat că fracțiunea parlamentară PDM nu dă curs invitației la discuții lansate de președintele în exercițiu, Igor Dodon, transmite IPN.

„În acest moment, dialogul pe filiera bilaterală nu poate fi productiv și eficient, mai ales în situația în care suntem. Și aceste discuții trebuie demarate imediat, dat fiind situația de criză în care ne aflăm și presiunea timpului”, a menționat Pavel Filip, citat într-un comunicat de presă.

Membrii Biroului Executiv al PDM s-au întrunit astăzi,17 noiembrie, în ședință de lucru. În cadrul acesteia au fost discutate rezultatele alegerilor prezidențiale, dar și contextul politic actual, precum și eventuale scenarii în continuare. „PDM consideră imperativ necesar un dialog la nivel de partide politice autentice în Parlament, care să se soldeze cu elaborarea unui plan anti-criză, instituirea unui nou guvern agreat de toate forțele politice, curățarea clasei politice și ulterior organizarea alegerilor parlamentare anticipate libere și corecte”, se mai spune în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău