Vlad Plahotniuc anunță noi posibile remanieri la Guvern

  • 14 Septembrie 19:20
Vlad Plahotniuc anunță noi posibile remanieri la Guvern

Partidul Democrat examinează posibilitatea unor remanieri în cadrul Guvernului, a anunțat în urma ședinței Consiliului Național Politic, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc.

„Am discutat cu premierul și, pentru  a spori performanța echipei guvernamentale, am solicitat  posibilitatea de modificare a componenței guvernului. Urmare a discuției, vom face o analiză mai detaliată și marți vom discuta remanierile necesare în cadrul Guvernului, astfel ca tot ce ne propunem să facem pentru Moldova să putem realiza cât mai repede”, a declarat Vlad Plahotniuc. 

În cadrul aceluiași briefing, Vlad Plahotniuc a reiterat intresul actualei guvernări de a continua parcursul european al Republicii Moldova, dar, în acelașii timp, a declarat că autoritățile se vor conduce de interesele cetățenilor. „Modernizarea Republicii Moldova după modelul occidental este cea mai potrivită, dar Guvernul trebuie să-și adapteze prioritățile la cele ale populației”, a spus Plahotniuc.

PDM va veni cu propuneri și proiecte apărute în urma consultărilor cu oamenii în teritoriu, precum majorarea pensiilor și salarii, construcția drumurilor, aprovizionarea cu apă și colectarea deșeurilor, a mai declarat liderul formațiunii.

În cadrul aceleași ședințe, conducerea PDM a discutat despre programul de guvernare pe care îl va prezenta în campania electorală pentru alegerile parlamentare, menționând că acesta va fi mai puțin geopolitic. 

Amintim că Partidul Democrat din Moldova a anunțat, la 11 septembrie, într-un comunicat, că a decis să organizeze de urgență o ședință extraordinară a Consiliului Politic Național pentru „a lua decizii importante”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chişinău
12 °C
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1 m/s
Joi
17 °C
Vin
18 °C
Sâm
19 °C
Dum
21 °C
Lun
18 °C

Curs oficial BNM 19 Septembrie 2018

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6156 0.0532
USD 16.7892 0.0146
RON 4.2193 0.0055
UAH 0.5969 -0.0000
RUB 0.2479 0.0017
Arhivă Radio Chișinău