Pavel Filip, în cadrul discuției cu ambasadorul SUA: PDM nu va admite prejudicierea intereselor țării

  • 27 Aprilie 2020 18:19
Pavel Filip, în cadrul discuției cu ambasadorul SUA: PDM nu va admite prejudicierea intereselor țării

"Partidul Democrat din Moldova (PDM) este un partener de încredere, previzibil, pragmatic, un partener pe termen lung, un partener care nu va admite prejudicierea intereselor țării", susține liderul formațiunii, Pavel Filip.

Potrivit agenției INFOTAG cu referire la un comunicat de presă al PDM, el a declarat acest lucru, luni, în cadrul unei conversații online cu ambasadorul SUA, Derek Hogan, informându-l despre "ce măsuri vor fi luate în perioada post-criză pentru a ajuta mediul de afaceri, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii, despre dezvoltarea sectorului IT, care poate impulsiona economia în actualele circumstanțe, precum și despre implicarea diasporei revenită acasă în toate aceste procese".

De asemenea, interlocutorii au vorbit și despre evoluțiile tumultoase de pe scena politică, rectificările la bugetul de stat și asistența externă oferită Republicii Moldova.

La ultima întâlnire din martie, Pavel Filip l-a asigurat pe diplomatul american că PDM "va rămâne un partid pro-european și va continua eforturile pentru ca calea europeană a Moldovei să fie ireversibilă".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău