Pavel Filip are astăzi consultări cu partidele parlamentare

  • 18 Ianuarie 2016 12:35
Pavel Filip are astăzi consultări cu partidele parlamentare

Prim-ministrul desemnat, Pavel Filip, are astăzi consultări cu fracțiunile și grupurile parlamentare.

Prima întâlnire a fost programată la ora 8 cu grupul celor 14 foști deputați comuniști, membri ai Platformei social-democrate, iar la ora 9 – cu fracțiunea Partidului Liberal.

După întrevederea cu foștii deputați comuniști Violeta Ivanov, a declarat că au discutat programul de guvernare. ”După masă vom avea întâlniri comune cu deputații din majoritatea parlamentară și poate chiar și până în noapte vom avea definitivat acest program”, a declarat Violeta Ivanov. Ea a mai afirmat că deocamdată nu s-a discutat despre partajarea ministerelor și candidaturile viitorilor miniștri, dar acest lucru s-ar putea întâmpla astăzi sau mâine.

Candidatul desemnat la funcția de premier Pavel Filip a declarat că a avut o întâlnire constructivă cu cei 14 deputații comuniști și speră că programul de guvernare va fi definitivat cât mai curând pentru a fi propus Parlamentului spre aprobare.

La ora 10, Pavel Filip are consultări cu grupul celor 6 deputați ai Partidului Liberal Democrat, membri ai majorității parlamentare, iar la ora 10:30, cu fracțiunea Partidului Democrat. Prim-ministrul desemnat se va întâlni și cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor.
Consultările au loc la sediul Parlamentului.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,09 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău