Pavel Filip a invitat-o pe șefa Guvernului de la București în Republica Moldova

  • 30 Ianuarie 2018 19:40
Pavel Filip a invitat-o pe șefa Guvernului de la București în Republica Moldova

Interconectarea energetică dintre Republica Moldova și România sunt printre principalele obiective comune le celor două state, se arată într-un mesaj de felicitare adresat de premierul Pavel Filip noului prim-ministru de la București, Vasilica-Viorica Dăncilă.

„Cele două Guverne au în față multe obiective comune pe termen scurt și mediu, interconectarea rețelelor electrice și de gaze naturale numărându-se printre ele. O astfel de interconectare va fi în măsură să aducă Republica Moldova și mai aproape de România, de Uniunea Europeană în general”, a declarat Pavel Filip, citat într-un comunicat al Guvernului.

El se arată convins că parteneriatul strategic dintre Republica Moldova și România se va dezvolta în următoarea perioadă de timp.

De asemenea, premierul Pavel Filip a invitat-o pe șefa Guvernului de la București să efectueze o vizită în Republica Moldova, în perioada apropiată, pentru a purta discuții privind „dezvoltarea dialogului politic și a cooperării multidimensionale dintre cele două state”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău