Paul McCartney joacă în “Pirații din Caraibe” 5

  • 25 Martie 2016 16:53
Paul McCartney joacă în “Pirații din Caraibe” 5

Casa de producție Disney a încheiat în Australia filmările pentru cel de-al cincilea episod al popularei serii intitulate „Pirații din Caraibe”.

Regizorii și producătorii au revenit la pregătirea unei noi înregistrări care îl va avea ca protagonist pe Paul McCartney – a relatat portalul de știri deadline.com filmes. Muzicianul britanic de renume mondial este distribuit într-un rol în episodul intitulat „Dead Man Tell No Talles”, alături de echipa actorului Johnny Depp. Nu se știe, deocamdată, ce rol interpretează Paul McCartney. Reporterul portalului de știri informează că nu se vor relua scenele vechi, filmul va conține scene noi. Premiera filmului este planificată pentru luna mai 2017.

Casa de producție Disney este optimistă că filmul, al cărui producător este Jerry Bruckheimer, va avea succes. Paul McCartney nu este singurul muzician renumit care are un rol în seria „Pirații din Caraibe”. Keith Richards, chitaristul trupei „Rolling Stones” a jucat rolul căpitanului Keith Richards Teague, tatăl lui Sparrow, în episodul „On Stranger Tides” (2011), informează Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Câțiva nori
Umiditate:98 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău