Patru puncte de trecere a frontierei de stat sunt aglomerate, anunță Poliția de Frontieră

  • 25 Februarie 2022 08:45
Patru puncte de trecere a frontierei de stat sunt aglomerate, anunță Poliția de Frontieră

Patru puncte de trecere a frontierei de stat sunt aglomerate la această oră, pe direcția de intrare în Republica Moldova, anunță Poliți de Frontieră. PTF Criva – Mamaliga sunt peste 100 de mijloace de transport; PTF Giurgiulești-Reni sunt circa 20 de mașini; PTF Palanca – Maiaki-Udobnoe, rândul are o lungime de circa 8 km PTF Tudora – Starokazacie, rândul are o lungime de 2 km;

Pentru degajarea circulației transfrontaliere, recomandăm călătorilor să opteze și pentru alte puncte din vecinătate, cum ar fi: PTF Larga-Kelmențî, Briceni – Rossoșani, PTF Otaci-Moghilev-Podolsk, cât și punctele de trecere a frontierei din partea de sud a Republicii Moldova.
 
 
Totodată, în ultimele 12 ore la trecerea frontierei de stat au fost înregistrate 19 645 traversări persoane, dintre care un număr de 12 694 traversări pe direcția intrare în Republica Moldova.
Din totalul de treceri ai frontierei de stat – 14 567 au constituit traversările cetățenilor străini, cu precădere a cetățenilor Ucrainei – 9 777 de traversări.
 
Menționăm că toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, cât și cu România, sunt funcționale!
Amintim că în conformitate cu Dispoziția nr.1 din 24 februarie 2022
 
Cetățenii ucraineni vor putea intra pe teritoriul Republicii Moldova inclusiv cu acte de identitate interne și fără obligativitatea prezentării certificatului Covid-19. Minorii vor fi admiși cu certificat de naștere, buletin de identitate intern sau pașaport.
 
Automobilele vor putea intra pe teritoriul Republicii Moldova fără carte verde, cu condiția procurării acesteia în termen de 24 de ore.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău