Patru producători ecologici moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Sicilia

  • 23 Septembrie 2021 09:44
Patru producători ecologici moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Sicilia

Un grup de fermieri ecologici din Republica Moldova, membri ai Asociației MOVCA, vor participa în perioada 27-30 septembrie la o întâlnire de afaceri de tipul Business-to-Business (B2B) care va avea loc la Palermo, Italia.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect internațional de consolidare a sectorului de produse ecologice din țările Parteneriatului Estic, „Into the Sun", finanțat prin inițiativa EU4Business a Uniunii Europene și implementat în țara noastră de Asociația MOVCA.

Perioada organizării acestei întâlniri de afaceri va coincide cu desfășurarea tot în Palermo a Expocook 2021, dedicată lumii HoReCa sau alimentelor și băuturilor de înaltă calitate, echipamentelor profesionale, hoteliere, de turism și din alte sectoare conexe.

În total, aproximativ 20 de întreprinderi mici și mijlocii din cele patru țări în care este implementat proiectul „Into the Sun" – Republica Moldova, Georgia, Italia și Lituania - vor participa la întâlnirea B2B și vor vizita Expocook 2021.

Organizatorii întâlnirii își doresc să ofere întreprinderilor mici și mijlocii prin acest eveniment oportunitatea de a stabili legături de afaceri și de a dezvolta parteneriate de lungă durată, se arată în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău