Pasagerii unui avion au fost evacuați cu ajutorul toboganelor de urgență. Aeronava se umpluse de o „ceață” bizară

  • 15 Decembrie 2019 09:38
Pasagerii unui avion au fost evacuați cu ajutorul toboganelor de urgență. Aeronava se umpluse de o „ceață” bizară

Pasagerii unui avion al companiei Qantas au fost evacuați cu ajutorul toboganelor de urgență după ce aeronava a trebuit să se întoarcă la Sydney din cauza unei defecțiuni la sistemul hidraulic, informează agenția Reuters online, preluat de Digi24.

Compania Qantas a transmis că un avion de pasageri care se îndrepta spre Perth a trebuit să se întoarcă la Sydney din cauza unei defecțiuni la sistemul hidraulic, potrivit Mediafax.

"Odată revenit la poartă, căpitanul a luat decizia de a evacua aeronava ca măsură de precauție și au fost desfășurate trei tobogane de urgență", se arată în comunicatul companiei.

Qantas a spus că inginerii inspectează aeronava, un aparat de tip Airbus A330-200 care poate transporta până la 271 de pasageri.

Australian Broadcasting Corporation (ABC) a relatat că avionul a rămas blocat pe pistă după aterizare și cabina avionului s-a umplut cu fum.

O purtătoare de cuvânt a firmei Qantas le-a spus jurnaliștilor că din informațiile disponibile se pare că aparatul s-a umplut cu un fel de ceață, posibil "un lichid hidraulic care a fost pompat de sistemul de aer condiționat"

"Poate că părea să fie fum, dar a fost ceață de la sistemul hidraulic", a explicat ea.

 

Sursa:Digi25

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău