PAS va participa la alegerile parlamentare din 2018 cu o listă comună cu Platforma DA

  • 16 Octombrie 2017 11:40
PAS va participa la alegerile parlamentare din 2018 cu o listă comună cu Platforma DA

Partidul Acțiune și Solidaritate a decis să participe la alegerile parlamentare din 2018 cu o listă comună cu Platforma Demnitate și Adevăr  (PPDA), anunță formațiunea.

La ședința din 7 octombrie 2017, Consiliul Politic Național al PAS a reconfirmat disponibilitatea formațiunii noastre de a participa la următoarele alegeri parlamentare împreună cu PPDA. Am informat partenerii noștri despre faptul că suntem gata să participăm pe o listă comună”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PAS.

Mecanismul concret de formare a listei urmează a fi stabilit mai aproape de scrutin, dar PAS propune crearea unei comisii comune de selectare a candidaților, cu participarea reprezentanților din societatea civilă, pentru a se asigura că în listă vor fi incluși cei mai potriviți și integri candidați.

”Avem toată încrederea că vom construi un parteneriat eficient, având la bază cooperarea, onestitatea și buna înțelegere dintre ambele partide. Avem convingerea că doar prin unitatea forțelor proeuropene autentice poate fi dărâmat regimul Plahotniuc-Dodon și readusă Moldova pe calea normalității”, se arată în mesaj.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,09 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău