PAS s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate

  • 05 Iunie 2021 10:46
PAS s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate

Partidul Acțiune și Solidaritate s-a lansat astăzi oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate. Evenimentul se desfășoară în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, din Chișinău, având sloganul „Pornim vremurile bune”.

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a ținut să să sublinieze că cei 15 deputați ai formațiunii sale au reușit să realizeze ceea ce a promis președinta Maia Sandu în campania electorală pentru prezidențiale, adică declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. „Mai avem o luptă împotriva hoților și bandiților, care s-au adunat în jurul a două stafii – Dodon și Voronin, mai sunt și Plahotniuc și Șor, dar se termină epoca bandiților”, a declarat liderul PAS în discursul său.

„Avem o șansă istorică să ducem la final schimbare începută de Maia Sandu. Noi avem motive de optimism, după 30 de ani, avem șansa să construim un stat normal, care lucrează pentru noi toți, nu pentru o mână de hoți”, a declarat vicepreședinta PAS, Natalia Gavriliță. Totodată, ea a lăsat să se înțeleagă că pentru asistența de 600 de milioane de euro promisă Republicii Moldova de Uniunea Europeană, meritul i-ar aparține președintei Maia sandu. „Datorită relațiilor bune între UE și Maia Sandu, avem posibilitatea să accesăm 600 de milioane de euro, dacă Guvernul va face reforme și va pedepsi hoții”, a declarat Natalia Gavriliță.

Președinta Maia Sandu, care a condus PAS înainte de a obține mandatul de șefă a statului, a apărut în imagini video de la evenimente anterioare ale formațiunii, ce au fost difuzate în cadrul evenimentului de lansare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău