Partidul Uniunea Salvați Basarabia a fost înregistrat

  • 31 Iulie 2019 17:09
Partidul Uniunea Salvați Basarabia a fost înregistrat

Partidul Politic Uniunea Salvați Basarabia (USB) anunță despre încheierea procedurii legale de înregistrare, după Congresul desfășurat la 21 iulie.

La Agenția Servicii Publice a fost înregistrată denumirea noului partidul și noul simbol, un pătrat de culoare bleumarin, fără latura stângă, în care este încadrat acronimul USB sub o cheie de culoare stacojie, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al partidului se spune că a fost înregistrat în redacție nouă statutul USB, cu obiectivul: „Viziunea politică a USB este reunirea Republicii Moldova cu România. USB este un partid unionist, care crede că obiectivele cele mai importante ale cetățenilor Republicii Moldova – libertate, demnitate, prosperitate, securitate – pot fi atinse prin reunirea cu România, patria tuturor românilor”.

La ASP au mai fost înregistrate consemnări legate de alegerea fostului vicepreședinte al PL, Valeriu Munteanu, în funcția de președinte al USB. Modificările au fost înregistrate și consemnate în Registrul de stat al persoanelor juridice, au fost comunicate Comisiei Electorale Centrale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Tue
17
Wed
18
Thu
18
Fri
19
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău