Partidul Șor și Platforma „Pentru Moldova” acuză Procuratura Generală de partizanat politic după ce Alexandr Stoianoglo a cerut în Parlament ridicarea imunității parlamentare a doi deputați

  • 19 Martie 2021 17:47
Partidul Șor și Platforma „Pentru Moldova” acuză Procuratura Generală de partizanat politic
după ce Alexandr Stoianoglo a cerut  în Parlament ridicarea imunității parlamentare a doi deputați

Partidul Șor și Platforma „Pentru Moldova” acuză Procuratura Generală de partizanat politic, după ce Procurorul General, Alexandr Stoianoglo a cerut astăzi în Parlament ridicarea imunității parlamentare deputaților Denis Ulanov și Petru Jardan.

Într-o declarație de presă se menționează că cele două grupuri parlamentare susțin orice demers al instituțiilor de anchetă, menit să facă lumină în cazul dosarelor de rezonanță, în situația în care „nimeni dintre deputați vizați nu s-au eschivat de la discuțiile cu anchetatorii și nu s-a ascuns de justiție”.

”Nu este întâmplător că procurorul a ales să vină cu această solicitare anume acum când urmează să se decidă soarta guvernării în Republica Moldova... Procuratura Generală s-a lăsat antrenată în războiul politic actual și este folosită ca pârghie de influență”, se mai menționează în declarația citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău