Partidul Liberal va participa la referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă

  • 20 Octombrie 2017 09:00
Partidul Liberal va participa la referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă

Partidul Liberal va depune actele pentru a se înregistra în calitate de participant la referendumul privind demiterea primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă, programat pentru 19 noiembrie.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, citat de agenția INFOTAG, acest pas "nicidecum nu înseamnă că Partidul Liberal a renunțat la decizia luată anterior, prin care a îndemnat alegătorii din municipiul Chișinău să nu participe la referendumul inițiat de socialiști împotriva lui Dorin Chirtoacă".

Liberalii susțin că înregistrarea partidului ca participant în cadrul referendumului are drept scop posibilitatea ca reprezentanții PL și, în primul rând, Dorin Chirtoacă, să meargă la dezbateri electorale și întâlniri cu alegătorii.

Totodată, PL intenționează să atace la CEC decizia Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, care a refuzat să-l înregistreze pe Dorin Chirtoacă în calitate de participant la referendum.

Primarul, aflat în arest la domiciliu într-un dosar de corupție, a reacționat sarcastic la decizia Consiliului și a scris pe rețelele de socializare: "La înmormântare fără "mort" ".

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău