Panouri cu timp de așteptare, în stațiile de troleibuz din Chișinău, dar numai pentru o singură rută

  • 16 Decembrie 2018 11:54
Panouri cu timp de așteptare, în stațiile de troleibuz din Chișinău, dar numai pentru o singură rută

Patru panouri electronice de afișare a timpilor de așteptare în stațiile de troleibuz au fost instalate în Chișinău. Acestea arată, însă, timpul de așteptare doar pentru ruta de troleibuz nr. 30, care asigură legătura între Aeroportul Internațional Chișinău și centrul orașului.

Cele patru panouri informaționale sunt în regim de testare și au fost instalate de Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău”, în cadrul unui proiect pilot de informare a călătorilor despre timpii de așteptare în stații a transportului public, informează Primăria municipiului Chișinău.

Durata de așteptare a troleibuzului nr. 30, pe direcția tur, este afișată pe panourile electronice în stațiile: str. 31 August 1989, str. Ismail – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Dacia – bd. Traian și Aeroportul Internațional Chișinău, notează ZdG.

În comunicatul Primăriei se menționează că panourile digitale informative, dotate cu sisteme GPS, primesc date la un anumit interval de timp de la troleibuzele aflate pe traseu, pentru actualizarea timpului real de așteptare în stații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău