Până la sfârșitul anului, Primăria capitalei va primi 100 de autobuze noi

  • 01 Iulie 2021 13:31
Până la sfârșitul anului, Primăria capitalei va primi 100 de autobuze noi

Primăria municipiului Chișinău a semnat astăzi contractul de livrare a 100 de autobuze noi cu compania turco-japoneză ISUZU. Unitățile de transport urmează să ajungă în capitală până la sfârșitul anului, transmite MOLDPRES.

 “Îmi doresc să schimb componența întregului parc de autovehicule existent în cadrul Parcului Urban de Autobuze Chișinău”, a precizat Ion Ceban. 

La rândul său, reprezentantul companiei ISUZU a subliniat că unitățile de transport produse de companie se ridică la standardele de calitate ale Uniunii Europene.

“Compania ISUZU exportă autobuze în 44 de țări, majoritatea dintre ele state ale Uniunii Europene. Am livrat peste 1500 de unități de transport în România, în orașele Sibiu, Constanța și Iași. Avem 92 de autobuze care circulă în Vilnius și 100 de unități în Plovdiv, Bulgaria”, a precizat acesta.

Reprezentantul ISUZU a dat asigurări că, până la sfârșitul anului, cele o sută de autobuze vor fi livrate la Chișinău. Costul unei unități de transport este de 123 de mii de euro. Garanția acestora este de șase ani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:2,06 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău