Pagube importante în urma ploilor torențiale

  • 06 Septembrie 2018 08:32
Pagube importante în urma ploilor torențiale

Potrivit informațiilor IGSU colectate din subdiviziunile teritoriale în urma ploilor torențiale înregistrate pe teritoriul țării pe data de 5 septembrie 2018,au rămas parțial deconectate de la energia electrică 22 de localități din 9 raioane.

În dimineața zilei de 6 septembrie ora 6.00 rămân fără curent electric 3 localități din raioanele Taraclia și UTA Găgăuzia. Ploile au afectat localitățile Cairaclia și Novosiolovca din raionul Taraclia, unde pompierii au efectuat lucrări de pompare din mai multe gospodării. În raionul Cantemir, localitatea Lingura precipitațiile au deteriorat circa 2 km de drum, iar în satul Câșla au fost avariate două poduri.

Mai mult, precipitațiile abundente au afectat alte 10 km de drum local din localitatea Tartaul al aceluiași raion, iar în localitățile Doina, Lopățica și Moscovei a raionului Cahul, pompierii au intervenit pentru pomparea apei din mai multe gospodării. La fața locului lucrează Comisiile pentru situații excepționale pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău