Oricine dorește poate vedea bradul de la Președinție, oferit de o familie din Tohatin

  • 11 Decembrie 2021 12:12
Oricine dorește poate vedea bradul de la Președinție, oferit de o familie din Tohatin

Pomul de Crăciun de la Președinție a fost oferit de o familie de profesori din Tohatin. Bradul a crescut în curtea lor mai bine de 23 de ani, iar acum va fi simbolul sărbătorilor de iarnă la Președinție, transmite IPN.

„Cu ocazia inaugurării Pomului de Crăciun la Președinție, i-am cunoscut pe Adam și Tamara Begu, o familie de profesori din comuna Tohatin, care au donat instituției noastre bradul. Le mulțumim din suflet!”, a scris președintele Maia Sandu pe pagina de  Facebook.

Șefa statului spune că s-a bucurat să-i cunoască și pe copiii colegilor de la Președinție, de la cei mai mici până la cei mai mari. „Am colorat împreună jucării și am decorat Pomul de Crăciun. Moș Crăciun ne-a ajutat să aprindem luminițele Pomului de sărbătoare. Copiii au cântat și au dansat, iar noi i-am admirat”, a menționat șefa statului.

Toți cei care doresc să admire Pomul de Crăciun de la Președinție și să facă o fotografie cu el, sunt așteptați de luni până vineri, între ora 17.00-18.00, iar sâmbăta – de la 12.00-13.00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău