Organizația municipiului Chișinău a Pro Moldova a decis să o susțină pe Maia Sandu la prezidențiale

  • 27 Octombrie 2020 14:26
Organizația municipiului Chișinău a Pro Moldova a decis să o susțină pe Maia Sandu la prezidențiale

Organizația municipiului Chișinău a Pro Moldova a decis să o susțină pe candidata Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

„Ieri am petrecut consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de Președinte al Republicii Moldova pe MAIA SANDU. Funcția de Președinte al Republicii Moldova este una simbolică, de administrare a afacerilor externe dar și de numire în funcție a persoanelor care înfăptuiesc justiția. Suntem convinși că MAIA SANDU va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon”, a scris reprezentantul formațiunii, Vladimir Cebotari, pe Facebook. 

Menționăm că Pro Moldova a anunțat că membrii formațiunii pot alege pe cine să suțină la alegerile prezidențiale. După ce patru deputați din cadrul grupului, Sergiu Sârbu, Ruxanda Glavan, Eleonora Graur și Grigore Repesciuc au decis că o susțină pe candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, au anunțat că părăsesc formațiunea și vor fi neafiliați. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău