Orașul Ștefan Vodă iese din carantină

  • 16 Mai 2020 14:08
Orașul Ștefan Vodă iese din carantină

Orașul Ștefan Vodă iese din carantină de sâmbătă 16 mai, conform dispoziției aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale în ședința sa din 14.05.2020.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) informează că din această zi se sistează activitatea posturilor de securitate, dar și a celor mobile, iar cetățenii pot circula fără restricții.

Șeful-adjunct IGSU, colonel Oprea Alexandru și reprezentanții autorităților publice locale au monitorizat măsurile de sistare a regimului de carantină, aducând mulțumiri personalului  antrenat pe parcursul regimului special pentru menținerea securității și siguranței localnicilor și contribuția în lupta contra epidemiei de COVID -19.

IGSU mai informează că în perioada regimului de carantină în orașul Ștefan Vodă au activat zilnic 36 de angajați cu 12 unități de tehnică din cadrul subdiviziunilor MAI, dar și efectivul Ministerului Apărării.

Totodată,  cetățenii sunt îndemnați și în continuare să respecte reguli de protecție pentru a nu admite noi cazuri de infecție cu noul Coronavirus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău