Orașul Stăuceni a încheiat un Acord de parteneriat cu o localitate din Bulgaria

  • 22 Iulie 18:39
Orașul Stăuceni a încheiat un Acord de parteneriat cu o localitate din Bulgaria

Primarul orașului Razgrad din Bulgaria, Dobrin Dobrev, și primarul orașului Stăuceni, Alexandru Vornicu, au semnat astăzi un acord de parteneriat și cooperare între cele două orașe, transmite BTA.

Acordul semnat prevede ca cele două orașe să implementeze măsuri comune de stimulare a dezvoltării regionale, să promoveze cooperarea în sfera economică, precum și să asiste la dezvoltarea relațiilor în sferele umanitare, sociale, de sănătate, științifice, sportive și culturale, scrie sursa citată.

Dobrev a prezentat principalele sectoare economice care se dezvoltă în Razgrad și și-a exprimat speranța că cele două orașe se vor fi ajuta reciproc și că procesul va oferi multe oportunități pentru schimbul cultural, precum și pentru afaceri, care vor contribui la bunăstarea locuitorilor regiunilor.

Sper că cooperarea noastră se va dezvolta și va fi utilă pentru oamenii din ambele țări, deoarece avem și o comunitate bulgară”, a spus primarul de la Stăuceni, adresând o invitație delegației de la Razgrad să viziteze localitatea în luna septembrie, atunci când va avea loc hramul orașului Stăuceni. 

La semnarea documentului au participat consilieri municipali din Stăuceni și Razgrad, precum și viceprimarii orașului bulgar Elka Nedelcheva, Polina Ivanova și Zornitsa Evgenieva. 

Orașul Stăuceni a încheiat un Acord de parteneriat cu o localitate din Bulgaria

 Sursa foto: BTA

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Sun
21
Mon
21
Tue
23
Wed
23
Thu
23
Arhivă Radio Chișinău