Orarul sesiunii suplimentare de BAC

  • 25 Iunie 2015 10:33
Orarul sesiunii suplimentare de BAC

Comisia Națională de Examene a aprobat orarul pentru desfășurarea sesiunii suplimentare pentru absolvenții de gimnaziu și candidații la bacalaureat.

Pentru absolvenții de gimnaziu sesiunea suplimentară va avea loc în perioada 1-6 iulie.  La 1 iulie va fi organizat examenul la limba română pentru  alolingvi, pe 2 iulie – la matematică, pe 3 iulie – la limba de instruire, iar pe  6 iulie – la istoria românilor și universală.

Sesiunea suplimentară de bacalaureat va fi organizată în perioada 16-23 iulie. La 16 iulie candidații vor susține examenul la limba și literatura română pentru alolingvi, pe 17 iulie – la limba de instruire, pe 20 iulie – la limba străină, pe 21 iulie – la disciplina de profil, pe 22 iulie – la disciplina la solicitare. Ultimul examen din sesiunea suplimentară de bacalaureat - limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari,  va fi organizat pe data de 23 iulie.  Pentru a putea participa la sesiunea suplimentară candidații la bacalaureat trebuie să depună o cerere la Centrul de Bacalaureat în care au susținut examenele.

Examenele repetate sunt organizate pentru candidații care nu s-au prezentat la sesiunea de bază din motive obiective și pentru cei care nu au luat note de trecere. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău