Orarul serviciilor de screening în perioada 3 – 7 octombrie

  • 04 Octombrie 2022 10:55
Orarul serviciilor de screening în perioada 3 – 7 octombrie

Echipele mobile de medici specialiști continuă să ofere în perioada 3 – 7 octombrie populației consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în cinci localități din raionul Strășeni, și anume:
- pe 03 octombrie - în localitatea Micăuți;
- pe 04 octombrie - în localitatea Rădeni;
- pe 05 octombrie - în localitatea Zubrești;
- pe 06 octombrie- în localitatea Lozova;
- pe 07 octombrie - în localitatea Vorniceni.

Tot în această săptămână, până pe 7 octombrie, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor în localitatea Beșalma din raionul Comrat, pe 3 octombrie - în localitatea Congaz din același raion, iar în perioada 03-05 octombrie - în localitatea Peciște din raionul Rezina.

Graficul consultațiilor profilactice poate suferi modificări în funcție de condițiile sanitaro-epidemiologice, climaterice, alți factori care pot influența logistica echipelor mobile.

Menționăm că săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 1316 persoane, dintre care 398 screening pulmonar, circa 197 de femei screening-ul mamar și 721 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău